29.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjConfesiunile unei prostituate

Confesiunile unei prostituate

Crina, din Târgu Jiu, îşi vinde corpul de aproximativ zece ani. De când face asta, a învăţat să nu îi mai fie ruşine şi spune că este mai bine aşa decât să fure.

GORJ. O femeie cu tenul ars de soare, îmbrăcată în haine care atrag privirile şoferilor, stă la un colţ de stradă. Nu este frumoasă, însă mulţi dintre conducătorii auto o cunosc pe Crina şi ştiu că le poate oferi clipe de plăcere contra cost. Este tânără, are abia 24 de ani, dar îşi vinde corpul de când avea 14 ani. De şapte ani, Crina „deţine“ o stradă din Târgu Jiu. „Celelalte fete ştiu că nu au voie pe strada mea!“, a spus tânăra.

 

„Nu am mai mult de trei-patru clienţi pe zi“

 

Crina spune că i-a fost greu după ce au abandonat-o părinţii: „O vreme am cerşit ca să am ce mânca, apoi am ieşit în stradă. Fiecare are destinul său. Al meu a fost să fiu prostituată. Este mai bine aşa decât să omor oameni pentru bani sau să fur“. Nu are decât cinci clase şi nu a avut posibilitatea să-şi continue studiile. A văzut că bărbaţii sunt dornici să plătească pentru câteva minute de plăcere. „Le-am văzut pe altele care munceau pe stradă şi am încercat şi eu. Avem nişte reguli pe care încercăm să le respectăm, ca să nu fie probleme între noi. Am bărbaţi care vin la mine de când am început. Ştiu că nu am boli şi că-s curată. Nu mi-e ruşine că sunt prostituată“, a povestit Crina. Aceasta este mulţumită când reuşeşte să strângă 150 de lei pe zi: „Asta înseamnă vreo doi sau trei clienţi. Nu am mai mulţi de trei-patru pe zi. Banii îmi trebuie pentru chirie, haine, mâncare, ca să trăiesc şi eu“, spune prostituata. Arătându-şi palmele pline de bătături, Crina povesteşte că a fost la sapă cu o săptămână în urmă: „M-au chemat vecinii la sapă şi am mers. Dar, ca să trăiesc numai din asta, nu am cum. Nici la măturat de străzi nu angajează, că nu am decât cinci clase“, a spus cu amărăciune tânăra.

 

Şi-a lăsat cei doi copii în grija statului

 

Crina a avut parte şi de clienţi violenţi, de foarte multe amenzi, de oameni ai legii care au jignit-o. „Mi-a fost greu la început. Eram un copil. La fel îmi este şi acum când nu-mi place clientul care mă agaţă, dar rabd. Mă gândesc în altă parte. Am strâns sute de amenzi, dar nu am cum să le plătesc. Nu pot face altceva pentru că nici pregătire nu am. Am avut probleme cu vreo doi clienţi, nu grave, dar au fost mai violenţi“, a afirmat Crina.

La 14 ani a devenit pentru prima dată mamă, dar a renunţat la copiii săi: „Am născut un băiat şi după doi ani am mai născut o fetiţă. I-am dat statului pe amândoi pentru că nu am avut cu ce să-i cresc. Iubitul meu de atunci nu i-a vrut. Acum sunt mari copiii. Am poze cu ei în telefon şi mă interesez mereu ce fac“, a povestit, tristă, prostituata.

A rămas pe strada ei de la intrarea în municipiu. Îşi aşteaptă clienţii. Unora le împlineşte dorinţele, pe alţii îi refuză. Viaţa ei merge înainte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII